miercuri, 31 iulie 2019

... poveste dintr-un alt vis

Parfumul crinilor in rasaritul soarelui anunta o caldura infernala. O privea cum doarme, nu-si dorea sa plece de langa ea.
Vibratiile soneriei data pe silentios, il trezi de abinelea. Se apleca si o saruta pe frunte si ochi.
Intr-un marait relaxat se intinse dupa ale lui buze si nu apuca decat sa le muste usor, ca apoi sa se intoarca la visul ei.
Nemultumit se ridica si se duse in dus, de unde iesi frecandu-se in ciuda.
Se imbraca in mod de pompier, si incepu sa soarba cafeaua privind pe geam la furnicarul de jos.



"Chiar vrei sa pleci?" intrebarea il surprinse si se intoarse. Privirile i se oprira pe trupul ei gol si plin de picaturile nesterse de la dus.
Ingana un trebuie pierdut si cu gura uscata.
Ea mai facu un pas "Esti sigur?" cu un zambet ce spunea totul.
Raspunsul ii ramase in gat, cand ea-l trase spre ea, si impingand-l spre masa se lipi de el. Picaturile de apa trecura prin tricou, pantalon, atigand piela si fiori il cuprinsera.
Ea simti imediat efectul si nu mai astepta, tricoul lui disparu ca prin farmec, si sarutul muscatura asupra pieptului lui, il facu sa geama si dezarmat raspunse pierdut "niciodata nu voi pleca de langa tine".
Privindu-l ea continua incet sa coboare, fara a pierde contactul cu ochii lui. Pantalonii si boxerii cazura peste incaltaminte, si atingerea sanului cald ii facu penisul sa zvacneasca incontrolabil si el sa geama savurand unghiile infipte in carnea feselor.
Buzele fierbinti ale ei se oprira pe ouale fierbinti, muscara si prinse captiv pe fiecare, cu o mana prinzand penisul semi tare si initiind o miscare lenta de un masaj ametitor, atentia fiind pe capul roz, tare si o atingere fina ce o provoca sa nu mai tina cont de nimic, si plina de pofta si dorinta, il cuprinse intre buzele flamande, masand-ul cu limba.
Geamatul si respiratia sacadata a lui, o innebunea din ce in ce mai tare.
El se apleca, o prinse usor de ceafa si cu mana cealalta ii prinse gatul intr-o stransoare puternica, dar atenta, si o trase spre el. O cuprinse in brate o ridica spre el, ea isi incolaci piciorele in jurul taliei lui, si condusa de el, se lasa usor, sa fie patrunsa de penisul tare.
Simtind amandoi senzatiile puternice incepura a se misca usor, frecandu-se unul de celalalt, muscand, sarutand, zgariind.
Retinerea lui se rupse, si incontrolabil, o patrunse adanc, simtind fiecare particica din interiorul ei frecandu-se de capul penisului, inebunit, cu o strangere puternica o pironi infipt in ea si isi dadu drumul la seva fierbinte. Tremurul ei completa senzatia. Nu mai dorea sa-i de drumul din brate, si ea simtind dorinta lui, se incolaci ca o liana, refuzand sa se extraga de pe penisul lui, refuzand sa se dezlipeasca de pielea, gatul si respiratia lui.
Amandoi, zambira in acelasi moment, savurand clipele de extaz ce le resimteau in tot corpul ...