vineri, 18 august 2017

Interzis - poveste pentru adulti - Capitolul II

Dusul fierbinte ii atatara simturile, nu vroia
sa mai iasa de sub el, fiecare picatura ii trezea senzatii placute. Spuma gelului se prelingea pe trupul zvelt, scurgandu-se usor si lasand o piele fina de catifea. Era mandra de corpul ei, si nu ascundea o clipa asta.

Iesi cu parere de rau, invelita in prosopul moale si parfumat, fara sa se stearga. Se opri in fata oglinzii mari, mijita de mainile sprijinite de ea cu o seara inainte, zambi, lasa prosopul sa cada de pe ea si isi privi trupul, simtind furnicaturile revenind si sfarcurile intarindu-se intaratate numai de amintiri. Se stramba la oglinda, trase prosopul de pe jos si fugi in camera.
Trupul barbatului ce era intins era semidescoperit, lasand sa se vada doar coapsa si parte din zona inghinala. Intaratata de imaginea din minte si simturile ascutite, se lasa usor langa el, saruta coapsa si infipse usor ghearele in pulpa lui. Un geamat si un tresarit o anunta ca fiecare senzatie e primita la maxim, si continua dezvelind tot, si ramase surprinsa de madularul semitreaz. Il mangaie usor cu varful degetelor simtind pulsatiile si cum se intarea. Continua cu miscarea de dute vino netinand cont de mainile infipte in ceafa ei si respiratia sacadata intensa ce se auzea, se opri in momentul cand simti ca e aproape sa explodeze se ridica, si fara alte menjamente, il prinse intre labiile ei fierbinti si umede si se infipse, usor, tot pana in adancurile ei, privind chipul pierdut si plin de satisfactie al barbatului ei. Cu el inauntru, incepu sa se miste, mangainnd fiecare zid din interior. Miscarile au devenit intese, mainile lui s-au oprit in soldurile ei, tinind-o fix infipta, si miscanduse astfel incat fiecare coltisor din interiorul ei sa fie mangaiat si alintat.
Madularul intarit la maxim, aproape de explozie creea in ea senzatii ce o provocau sa tipe de placere si sa il ia tot mai adanc in ea, pulsatia eliberarii lui o inebuni si isi dadu si ea drumul in spasme incontrolabile si un geamat ascutit anunta ca clipa de climax a fost impartita in acelasi moment, cu aceeasi itensitate.
Respirand sacadat, amandoi, unul in brate la celalalt, se relaxara si incepura a rade usor, satisfacuti.