sâmbătă, 8 martie 2014

La Multi Ani! fiinta fragila ...

    Astazi este ziua dedicata femeii nu?!,

    Celei mai fragile fiinte  pe care o iubim, o adoram, o alintam dar si o uram, dar de ce ? numai astazi este zi dedicata ei ? de ce, nu dedicam fiecare zi ?

    Caci este o fiinta fragila, este o fiinta pe care o iubim fara sa vrem. Pe care ajungem sa o adoram caci ajunge sa fie unica in viata noastra. Pe care o alintam deoarece vazand-o zambind dimineata, ne face ziua mai luminata si curata. Fiinta pe care, uneori, ajungem sa o uram, caci ne intra in suflet curata, incaltata in balerini frumosi, si obisnuieste sa iasa incaltata in bocanci plini de noroi.

Asa ca intreb, inca o data ... de ce nu in fiecare zi ?

Nu stiu, dar eu ador sa o iubesc, sa o alint, sa o rasfat, sa o gust, sa fac totul ca ea sa zambeasca, dar ... totodata o urasc atunci cand nimicul ce-l cer mi-l da deloc, sau daca o face o face in scarba - urasc asta!!

Iar nimicul ce-l cer ... e simplu ... in fiecare dimineata cand deschid ochii, sa-i vad pielea fina a feteii, sa-i vad ochii cum ii intredeschide, sa-mi zambeasca si, de ce nu, chiar sa se intoarca cu spatele la mine si sa se cuibareasca la mine in bratele ce cersesc dupa al ei trup, simtindu-se protejata. Sa-i simt parfumul parului ciufulit in narile mele flamande, sa o vad cum se unduieste catre baie, doar in tricoul meu imbracata. Sa-i aud rasetul zgomotos, al ei si al pruncilor nostri, cand se napustesc peste mine sa ma trezeasca mai bine, cer prea mult ???

Multi ar spune ca sunt obsedat de femeie, dar sa recunoastem, MERITA, asa ca, inca o data un calduros La Multi Ani! fiinta fragila ... si multe, multe bucurii si un nou inceput ...